17. tammikuuta 2015

Nomea treenaamassa

Käytiin taas tolleriporukassa treenaamassa nomea (paikalla oli 4 tolleria). Tehtiin malttiharjoituksia, jotka olisivat olleet Nacholle tarpeen, mutta en juoksujen takia voinut ottaa sitä porukkaan, joten otin Sipsin tekemään niitä. Se oli ihan pihalla nomeseuraamisesta, kun eihän me nyt sellaista olla ikinä harjoiteltu. Pääsi siinä walk-upissa kuitenkin sitten pikku hiljaa mukaan juoneen, tosin piti sitten enempi-vähempi kontaktia koko aika.

Sitten tehtiin luoksetuloja rivistä ja tämähän oli hyvä harjoitus tokoonkin (uuteen EVL:n liikkeeseen). Sipsi pysyi hyvin muiden vuoroilla ja tuli myös hyvin kutsuttaessa. Vielä seuraamista dami suussa ja luoksetulo dami suussa, nämäkin menivät ihan kivasti Sipsillä.

Tein vielä lopuksi Nachon kanssa vähän niitä damin vaihtamattomuus -harjoituksia. Haki hyvin kasasta ja myös levitetyistä dameista, eikä edes meinannut vaihtaa. Sitten jätin sen dami suussa luoksetuloa varten, kerran sylkäisi damin, mutta seuraavalla toistolla piti hyvin. Tähän häiriöksi markkeeraus ja Nacho kaarsi sitä kohti, mutta tuli kuitenkin nätisti käskystä oma dami suussa. Viimeisenä vielä pelkkä luoksetulo häiriö markkeerauksella ja sen teki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti