27. huhtikuuta 2015

Hyppytekniikkakurssilla 25.-26.4.

Viikonloppu vietetty Vantaalla hyppytekniikkakurssilla. Kurssin veti Ulla Kaukonen. Kummankin kurssipäivän alussa oli teoriaa ja sen jälkeen kolmessa ryhmässä "hyppyjä". Nacho oli viimeisessä ryhmässä. Mutta onneksi se osaa odottaa nätisti häkissä, toisin kuin muutama agilitykoira siellä, jotka haukkuivat ja vinkuivat lähes koko ajan.

Teoriasta muutama poiminta:
  • tärkeimmät asiat hyppäämisessä ovat ponnistaminen takaosalla hyppyyn lähdettäessä ja joustava alastulo

Nachon hypyt, pyysin muita osallistujia videoimaan, vaikka täytyy myöntää, että en edes videoilta oikein osaa katsoa tuota tekniikkaa.

Nachon takapää näytti sen verran jäykältä, että vetäjä suositteli ensin käymistä fyssarilla ennen kuin varsinaisia harjoituksia alkaa tehdä. Meille olikin sopivasti tulossa seuraavana päivänä hieroja ja hän heti huomasi, että Nacho liikkuu tosi jäykästi takaa. Sillä olikin lihakset takaa jonkin verran jumissa. Ei kuitenkaan vaikuttanut hieronnassa kipeältä, koska nukahti! Hierojakin sanoi, että yleensä nuoret koirat eivät ihan niin hyvin rentoudu ja varsinkin, kun oli Nachon ensimmäinen hierontakerta. (Emma sen sijaan hötkyili tapansa mukaan koko hieronnan ajan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti