2. huhtikuuta 2015

Nacho nome-kurssilla

Meillä alkoi nyt torstaisin UMN:n nome-kurssi Nachon kanssa. Kouluttajina ovat Antti Tarkkala ja Pekka Lahti. Ensimmäisellä kerralla harjoittelimme ensin vähän perustottelevaisuus juttuja ja sen jälkeen linjaa.

Olin aika yllättynyt, kun Nacho teki tosi kivasti rivistä luoksetuloja ja paikalleen jäämistä. Tosin sillä oli ensin vähän vaikeuksia ymmärtää tulla omasta pillistä, nimeltä kutsumalla tuli kyllä hyvin. Sitten kun tajusin näyttää lisäksi käsillä, tuli hyvin. Seuraamista meidän täytyy vielä harjoitella paljon.

Linjaa tehtiin niin, että vietiin ensin mäkeen muistipaikka, josta koirat hakivat vuorotellen. Sen jälkeen mentiin selkeästi kauemmas ja vietiin myös toiseen suuntaan dami. Sitten lähetettiin taas sieltä mäestä hakemaan. Tämä oli Nacholle jo aika vaikeaa ja jouduin menemään lähemmäs lähettämään. Sen jälkeen tehtiin vielä lisähäiriönä markkeeraus. Varsinkin siitä Nachon oli tosi vaikea luopua ja lähteä hakemaan ensin toisesta suunnasta. Jouduin näissä aika paljon lähemmäs menemään, mutta sitten kuitenkin Nacho haki hyvin, kun tajusi mistä oli kyse.

Kiva kuitenkin huomata, että luovutukset toimii ja palautusvauhti on ihan kiva.

Nacho ja dami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti